Informatie

Hieronder kan je alle informatie over de dag security vinden.
Heb je verder nog vragen kan je steeds een mailen naar info@sfinksdagsecurity.d-en-v.be

Voor de 40ste keer presenteert Sfinks mixed muziek uit de vijf continenten in alle mogelijke stijlen uit verschillende culturen. . Na een druk gevuld weekend waarin je een mix van muziek, circus, theater en film van over de hele wereld op verschillende podia aan het werk kan zien, sluit het festival op zondagavond haar deuren.

Zoals elk jaar doet Sfinks een beroep op de Turnkring D&V om de security van dit festival te organiseren. Dit omvat onder andere het toezicht op de algemene orde in de tenten, toezicht in de backstage area, aan de inkom, enz… Dit is geen kleine taak en hiervoor hebben wij, JULLIE, gemotiveerde medewerkers nodig!!
Onze taak verwacht echter geen zware arbeid maar eerder goede communicatie met interventie organen, een job gepast voor M/V jong en oud!

Insentifs

Voor de geleverde inzet krijg je als vrijwilliger all area toegang voor het volledige festival, drank- en eetbonnen, een origineel (exclusief voor medewerkers) Sfinks Festival T-shirt, gratis toegang tot de festival kamping en VIP-lounge voor de volle 4 dagen en 2 broodjes naar keuze tijdens elke shift!
Vanaf de 2de shift bij ons voorzien wij zelfs 2 drank- en eetbonnen meer alsbij de vorige (één bon per geleverd werkuur).

afbeelding

Indien je geïnteresseerd bent om mee te draaien achter de schermen van dit zomerse familiefestival als security-lid, vul dan het online inschrijvingsformulier zo snel mogelijk in en stuur het op. Of mail de nodige gegevens door naar: info@sfinksdagsecurity.d-en-v.be. Wij zullen nadien contact met je opnemen voor concretere afspraken.

Extra informatie kan je bekomen via e-mail(info@sfinksdagsecurity.d-en-v.be) of telefonisch via het nummer: 0497/364.000

Nog enkele praktische afspraken kort samengevat:

Meer informatie over over Sfinks zelf vind je op www.sfinks.be

Hopelijk tot op Sfinks!

Groeten,
Turnkring D&V